malzeme :

bayat ekmek

kiyma

sogan

maydonoz

yogurt

sarimsak

tereyag

karabiber

pulbiber

yapilisi :

Bayat ekmekleri kup kup dograyip 150 derecede 15 dk kadar kizartiyoruz(cok kitir olmasin)

kizaran ekmekleri borcama aliyoruz...sogan ve kiymayi kavurup maydanoz karabiber pul biber

tuz ve istenilen baharatlari ekleyip ekmeklerin uzerine yayiyoruz...kiyma ilidiktan sora

sarimsakli yogurdu da uzerine dokuyoruz...en uste tereyag ve pul biberli sos dokup afiyetle

yiyoruz:)) ve bayatlayan ekmeklerimizi israf etmemis oluyoruz:))

5 yorum:

pembe tatlar dedi ki...

Ellerine sağlık canım....

CANDAN TARİFLER dedi ki...

ELLERİNİZE SAĞLIK BAYAT EKMEKLERİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN HEM LEZİZ HEMDE PRATİK BİR LEZZET OLMUŞ ...

şirinem dedi ki...

harikasın valla böylece hem bayat ekmek kalmıyor hemde nefis bir yemek çıkıyor ellerin dert görmesin arkadaşım

Doyumluk.... dedi ki...

Ne güzel bir tarif olmuş.eline sağlık.

ayfersultan dedi ki...

SA.Sivasta papara derler bayat ekmek olunca yapılırdeğişik lezzet en azından değerlenmi oluyor elerine sağlık canım..görünmüyorsun umarım iyisindir sevgiler A.E.O

Yorum Gönder

Son Eklenen İcerikler